Besøg også NewYorkGuiden.dk
Du er her: Forside » Loire-dalen

Loire-dalen

Angers
Denne by modtager hele tiden folk fra hele verden på grund af dens fantastiske universitet og de mange udenlandske studerende.

Et kort glimt af Chinons historie
De omgivende landskaber er en af Chinon’s hovedattraktioner, både på grund af deres naturlige skønhed og de antikke bygninger, som ligger der.

Middelalderbyen Beagency
En af de mest interessante bygninger man kan opleve, mens man er i Beaugency, er Notre Dame kirken.

Nogle facts om Saumur
Det første indtryk man får af byen er, at det er en typisk lille gammel fransk by, fuld af bygninger som er flere hundrede år gamle.

Tours
Byen er hovedstad i det franske departement Indre et Loire og er specielt kendt i regionen for sin fantastiske kogekunst og udsøgte vine.

Det smukke slot i Usse
Slottet i Usse ligger i nærheden af Chinon i regionen Loire-dalen og kaldes af de lokale for slottet med den sovende skønhed, fordi Perrault's eventyr blev inspireret af det.

Hvad man kan opleve i Loches
En af de mest attraktive gamle bygninger man støder på i Loches, er byens borg. Denne borg fremstår meget unik og med et imponerende udseende, hvilket skyldes dens pragt og utrolige størrelse, med en højde på helt op til 40 meter.

Nogle beretninger fra Orleans
Orleans, som er hovedstad i det franske departement Loire, er den by i Loire dalen, der igennem historien har tiltrukket sig megen opmærksomhed, fordi den var hjemby for Jeanne d'Arc.

Slottet i Amboise
Slottet i Amboise regnes blandt de første franske slotte og kongelige residenser.

Villandry og byens slot
Det feudale slot i Villandry blev genopbygget mellem det 15. og 16. århundrede af et sekretariat, der bestod af Francois den første og Jean de Breton.

Blois - en smuk by på en bakke
Blois ligger i den franske region Val de Loire (Loire-dalen) og er speciel, fordi byen ligger på en bakke.

Chateaudun og dens omgivelser
Chateaudun er en meget attraktiv fransk by, som ligger i regionen Val de Loire. Dette sted betragtes som et sted, man bare må opleve, hvis man befinder sig i regionen på grund af dets antikke konstruktioner og skønhed.

Langeais - rammen om et antikt slot
Langeais er berømt på grund af sit interessante slot og historien, som er indenfor dets mure.

Slottet Cheverny
Slottet Cheverny er smukt både på afstand og på nært hold såvel som indvendigt. Man kan se det på flere kilometers afstand, hvilket skaber et fantastisk syn fra vejen, som fører op til bygningens indgang.

Chambord og dens slot
Slottet i Chambord bliver anset for at være blandt de mest fantastiske konstruktioner fra renæssancen ikke blot i Loire-dalen men i hele Frankrig.

En smuk have i Chenonceaux
For de fleste besøgende er Chenonceaux's vigtigste attraktion ikke blot dens slot men også slottets have. Denne have er smuk på grund af sine farver, den måde dens objekter er kombineret på og dens design i det hele taget og det landskab den udgør sammen med floden Cher i baggrunden.

Le Mans - et fantastisk sted for bilfans
Den franske by Le Mans, som ligger i regionen Val de Loire, er verdenskendt for bilvæddeløbet; Le Mans Grand Prix.