Besøg også NewYorkGuiden.dk
Du er her: Forside » Paris

Paris

Champs Elysées
Champs Elysées er et de mest kendte områder i Frankrig - ja, måske endda i Europa eller hele verden. Området kan besøges via Champs Elysées avenuen, som strækker sig fra Triumfbuen til Concordepladsen.

Haverne i La Villete
La Villete er et område fuld af planter, træer og liv - ideelt for alle som kan lide grønne områder og haver.

Latinerkvarteret og Sorbonne Universitetet
Det område i Paris, som omkranser Sorbonne Universitetet, kendes som Latinerkvarteret. Således har området været særdeles kendt siden universitets begyndelse.

Louvre
Louvre har været museum i mere end to århundreder og indeholder kunstværker uden sidestykke.

Montmartre
Montmartre er en bakke, som ligger i den nordlige del af Paris og siges at være byens højeste punkt. Fra dette område - Montmartre - kan man i cirka 130 meters højde få en ganske anderledes udsigt over Paris. Ikke mindst derfor er denne parisiske perle så unik.

Poesi i Montparnasse
Montparnasse, oprindeligt kaldet Mount Parnassus, er en bydel i Paris, hvor folk engang samledes for at læse og recitere poesi.

Miniguide til halvmaraton i Paris
Rejsebloggeren Kristoffer Føns tager dig med til Semi de Paris.

Tuileries kvarteret
Tuileries kvarteret er kendt for Jardin des Tuileries. Det er en park med mange attraktioner og underholdende aktiviteter for besøgende i alle aldre.

Det elegante Chaillot kvarter
Chaillot kvarteret var oprindeligt en landsby, som ikke blev betragtet som en del af Paris før 1800-tallet. Herefter blev Chaillot kvarteret en meget vigtig del af Paris og en af de mest velbesøgte.

Jardin des Plantes kvarteret
Jardin de Plantes kvarteret er et område, som indeholder Jardin des Plantes og Musée National D'Histoire Naturelle. Således har den besøgende mulighed for at besøge to seværdigheder, som er meget forskellige fra hinanden men alligevel særdeles interessante.

Le Marais
Le Marais er et af de mest kendte kvarterer i Paris. Områdets berømmelse skyldes ikke mindst det aktive natteliv og den energi, som sitrer i luften. Området emmer af kreativitet og innovation.

Rejseforsikring i Europa
I denne artikel får du gode råd til din rejseforsikring til Frankrig eller hvis du skal rejse rundt i Europa.

Luxembourg kvarteret og kunst
Luxembourg kvarteret ligger syd for Latinerkvarteret og har været tilholdssted for mange dygtige kunstnere. I det meste af Luxembourg kvarterets historie har der boet mange kunstnere og området huskes i dag som meget kunstfokuseret.

Oplevelser i Operakvarteret
Der er mange spændende steder at besøge i og omkring Operakvarteret. Nogle af de centrale steder, som man ikke bør gå glip af, er Palais Royal, Hermes, Place Vendome, Opera Garnier og Sainte Marie Madelaine.

St. Germain des Prés kvarteret
St. Germain des Prés er et kvarter i Paris, som ligger ved den sydlige bred af Seinen. Dette kvarter omfatter adskillige vigtige bygningsværker og avenuer som f.eks. Boulevard St. Germain og den østlige del af St. Michel boulevarden.

---------------------------------------------------

Visitfootball.dk - Paris Saint-Germain billetter